Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkiyeyi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak Eğitim ve Öğretim etkinliğinin bir parçası olarak: Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insanlığın hizmetinde, çalışmaya hazır mesleki donanımlı, gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel yaşam becerilerinin yaşatılmasını sağlayan, iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireylerin yetiştirilmesini sağlamak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin evrensel insan haklarına saygılı, mesleğini seven, görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek,

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul Aile Birliği tarafından her yıl bir okul servisi firması ile anlaşma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: FUTSAL,FUTBOL TURNUVASI,BASKETBOL TURNUVASI,ATLETİZİM
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 160
Diğer Hususlar: Okulumuz bizzat Cumhurbaşkanlığı tarafından kurulmuş olup Ülkemizde toplamda 8 adet okuldan bir tanesi olmaktadır. Bölgemizde gelişmekte olan tekstil sanayisine kalifiyeli eleman ve teknik personel yetiştirmektedir.

WEB - https://tatvannenehatunmtal.meb.k12.tr

Adres - TATVAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ KAMPÜS ALANI İÇERİSİNDE KARŞIYAKA MAH. KARANFİL CAD. MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 22A TATVAN / BİTLİS

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - Tatvan MTAL (Endüstri meslek lisesi kampüs alanı içerisinde )Karşıyaka mah. Aycan sok. TATVAN/BİTLİS

Ulaşım Şehir merkezinden Üçyüz Evler TOKİ ve Karşıyaka halk otobüsleri okul yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km